kukania

Dania z mrożone - szef kuchni poleca
Hotel Silvia Gold Gliwice restauracja catering gliwice

Największy sukces spośród medialnych gwiazd związanych z kuchnią odniosła w Polsce Magda Gessler. Uznana restauratorka od wielu lat funkcjonowała na styku świata dobrej kuchni i mediów. W jej restauracjach jadały gwiazdy i wpływowe postacie, dzięki czemu Gessler nie była anonimowa. Kwestią czasu było zaistnienie dla szerszej publiczności, co w końcu nastąpiło. Wszystko za sprawą programu „Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler”, który jest polską wersją formatu sprawdzonego na Zachodzie.

Audycji produkowanej przez stację TVN sporo brakuje do rozmachu amerykańskiego pierwowzoru, jednak osoba prowadzącej to medialny dynamit. Magda Gessler okazała się niezwykle charyzmatyczną i pełną werwy figurą, która łatwo przejmuje kontrolę nad tym, co dzieje się na ekranie. Siłą rzeczy nie obywa się bez kontrowersji, bo nie wszyscy „trawią” Gesslerową jako osobę. To jednak zdaje się wyłącznie podkręcać atmosferę wokół „Rewolucji”, które od ładnych paru lat cieszą się niezmiennie znakomitą oglądalnością. Za moment napiszemy o tym programie nieco więcej.