kukania

Dania z mrożone - szef kuchni poleca
sport.historiamedycyny.com.pl

Pierwszym wielkim sukcesem, jaki odniosła Magda Gessler, było zbudowanie przez nią sieci restauracji. Otwierała je w różnych miejscach kraju, a jej nazwisko szybko stało się magnesem przyciągającym gości.

Lokale sygnowane osobą Magdy Gessler od początku kojarzyły się z wysoką jakością i standardem obsługi, o które nie było łatwo w innych lokalach gastronomicznych działających na terenie kraju. Równocześnie pomagał fakt, że nazwisko naszej bohaterki było od wielu lat kojarzone z doskonałymi restauracjami – wszak Gesslerowie to rodzina wybitnych restauratorów, a wychodząc za mąż za jednego z nich, przyszła gwiazda telewizji zapewniła sobie mocniejszą pozycję na starcie.

Okazała się przy tym wytrawną bizneswoman, skutecznie budując siłę swojej marki, także internetowej http://alegloria.pl/en . Rynek ma jednak swoje prawa i nie wszystkie lokale zakładane przez Gesslerową odniosły sukces na dłuższą metę.

www.knaf.pl

Niektóre z nich zostały sprzedane i odtąd miały innych właścicieli. Przykładem takiej sytuacji może być chociażby poznańska Bażanciarnia.