kukania

Dania z mrożone - szef kuchni poleca
http://alegloria.pl/pl/o-restauracji

Różne były i są koleje losów lokali, które stworzyła Magda Gessler, ale jeden z nich niezmiennie stanowi symbol jej sukcesu jako przedsiębiorcy i znawcy dobrej kuchni.

Mowa o warszawskiej restauracji „U Fukiera”, która od lat stanowi jeden z najjaśniejszych punktów na gastronomicznej mapie stolicy.

Szczególny status Fukiera wynika także z tego, że w pewnym momencie stał on się szalenie popularny wśród stołecznej elity.

Zaczęły bywać tam gwiazdy telewizji i kina, ważne postacie świata polityki i życia publicznego naszego kraju.

Tam zapraszano także zagraniczne gwiazdy odwiedzające Polskę i stronę http://alegloria.pl/en . 

Wszystko to podnosiło towarzyską pozycję Magdy Gessler i sprawiało, że zaczęła ona stawać się częścią medialnej elity kraju.

akademia.myownspace.pl

Jako postać coraz bardziej rozpoznawalna i znana z silnego charakteru musiała zdradzić swój medialny potencjał, stąd kwestią czasu było aż otrzyma jakąś intratną propozycję współpracy i tworzenia własnego programu.

Wtedy jeszcze nikt nie mógł się spodziewać, jak wielką popularnością będzie się on cieszył.